Op onze winkelvloer kun je praktijkervaring op doen tijdens je studie en ontdekken waar jij echt goed in bent. We zijn een erkend leerbedrijf en bieden plek aan studenten die een BBL- of BOL-opleiding volgen. Ben jij klaar om te starten in een afwisselende omgeving, met een gezellig team van collega’s? Lees dan gauw verder of kom langs in één van onze winkels.

Praktijkervaring opdoen bij AKO

Tijdens je BBL- of BOL opleiding kun je praktijkervaring op onze winkelvloer combineren met je studie. Je krijgt persoonlijke begeleiding door onze collega’s en je krijgt de ruimte om jezelf zowel op persoonlijk als professioneel vlak verder te ontwikkelen.

Wat maakt het zo leuk bij AKO? Geen dag is hetzelfde. Het ene moment sta je achter de kassa, terwijl je het andere moment advies geeft over een product of de voorraad aanvult. Er heerst een gezellige sfeer en collega’s zijn altijd bereid te helpen als je het even niet meer weet. Je bent tenslotte nog aan het leren.
Ambities om door te groeien? Dat kan! Er zijn voldoende mogelijkheden om stappen te zetten binnen ons bedrijf. Klim op van oproepkracht naar verkoopmedewerker, ontwikkel je van verkoopmedewerker als eerste verkoopmedewerker of groei als eerste verkoopmedewerker uiteindelijk in de rol van winkelmanager.
"Ik ben heel blij met de vrijheid die ik bij AKO krijg en leer me ook als persoon te ontwikkelen. Ik durf meer en ben uit mijn bubbel gekropen. Dat is voor mij de grootste les!"

Linh Ngo
Stagiaire AKO Leeuwarden

Stage lopen op ons servicekantoor in Amsterdam

Het servicekantoor van AKO in Amsterdam is onderdeel van Audax. Je komt terecht in een leerzame omgeving waar jij ervaring kan op doen als stagiair(e). De focus binnen jouw stage ligt niet alleen op AKO, maar Audax breed.

We bieden stageplaatsen aan in uiteenlopende vakgebieden. Je kunt denken aan een HR-stage waarin jij je vast bijt in het wervingsproces van AKO of een Finance stage waarin alle kneepjes van het vak leert. Wij vinden het belangrijk dat je de kans krijgt om jouw talent te ontdekken en te ontwikkelen, zodat je kunt doen wat je echt leuk vindt. We bieden je verschillende online trainingen aan en onze collega's begeleiden jou in je stage. Jouw stageperiode staat in het teken van leren, persoonlijke begeleiding en een hoop gezelligheid.

Werken en leren bij AKO betekent

  • Ontdekken wat jouw talenten zijn
  • De mogelijkheid om verder door te groeien binnen AKO
  • Werken in gezellig en hecht team
  • 20% korting op een groot deel van het assortiment

Meer weten? Lees dan gauw verder!

Een dagje uit het leven van een BBL-er

Vlak voor het openen van de winkel heb je alle kranten in het schap gelegd. Je ziet een vaste klant aankomen die dagelijks een krantje komt halen. Je reikt hem de krant aan en helpt hem bij het uitzoeken van een verjaardagskaart voor zijn kleindochter. Fijne verjaardag alvast!
Job alert

Blijf op de hoogte van interessante AKO vacatures