Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in de buurt en heb je zin om je handen uit de mouwen te steken? Doordat we ons op ‘high traffic’, oftewel drukke locaties bevinden is er bij AKO altijd wat te doen. Gelukkig is deze bijbaan goed te combineren naast je studie en vrije tijd omdat je flexibele werktijden hebt en je krijgt veel vrijheid. Zo heb jij in no time die nieuwe jeans bij elkaar gespaard.

Aan de slag als oproepkracht

Je helpt en adviseert enthousiast onze klanten in de winkel, bijvoorbeeld wanneer zij een vraag hebben over een bepaald product. Doordat jij altijd netjes alle schappen bijvult weet jij goed alle producten in de winkel te vinden. Sterker nog, als iemand langs komt voor een snelle boodschap heb jij binnen de kortste keren het juiste product te pakken. 

Bij AKO sta je er niet alleen voor, je hebt namelijk een gezellig team van collega’s die zich samen met jou inzetten om de beste klantervaring te bieden. Ben je toe aan een volgende stap binnen AKO? Er is altijd ruimte om samen te kijken waar jouw talenten en ambities liggen. Misschien is deze bijbaan wel de kick-start van je carrière bij AKO!
"Ik als student zou het heel erg aanraden aan andere studenten omdat het werk is wat super goed te combineren is met je al drukke leven en dat het daarnaast genoeg uitdaging biedt om een leuke dag te hebben."
David Bentlage
Oproepkracht AKO Utrecht Centraal

Werken als oproepkracht bij AKO betekent

  • Een mooi salaris met fijne arbeidsvoorwaarden
  • Flexibele werktijden en veel vrijheid
  • Een gezellig en hecht team
  • 20% korting op een groot deel van het assortiment
  • De mogelijkheid om verder door te groeien binnen AKO

Onze oproepkrachten aan het woord

Petra haar ervaringen als oproepkracht bij AKO

Petra neemt je graag mee in haar ervaringen als oproepkracht bij AKO op Schiphol. De vrijheid en afwisseling zorgt ervoor dat Petra met veel plezier in de winkel staat. Benieuwd geworden? Lees dan gauw verder!

"Dit is de perfecte bijbaan voor een student"

David (21) is student psychologie en werkt sinds kort als oproepkracht bij de vestiging van AKO op het centraal station van Utrecht. Op zoek naar een leuke bijbaan, wilde David graag wat meer vastigheid. Dat heeft hij bij AKO gevonden, in een job waar hij met veel plezier werkt.
Job alert

Blijf op de hoogte van interessante AKO vacatures