Hoe het is om te werken bij AKO?

Op onze winkelvloer en achter de schermen zetten onze collega’s zich dagelijks in om samen de beste ervaring voor onze klanten te realiseren en daar zijn we trots op! Leer AKO kennen door verhalen van onze collega’s te lezen, ieder met een eigen, uniek verhaal.

"Dit is de perfecte bijbaan voor een student"

David (21) is student psychologie en werkt sinds kort als oproepkracht bij de vestiging van AKO op het centraal station van Utrecht. Op zoek naar een leuke bijbaan, wilde David graag wat meer vastigheid. Dat heeft hij bij AKO gevonden, in een job waar hij met veel plezier werkt.

Benieuwd naar een dagje uit het leven van een BBL-er?

Vlak voor het openen van de winkel heb je alle kranten in het schap gelegd. Je ziet een vaste klant aankomen die dagelijks een krantje komt halen. Je reikt hem de krant aan en helpt hem bij het uitzoeken van een verjaardagskaart voor zijn kleindochter. Fijne verjaardag alvast!

“Vaak heb ik een hele leuke klik met klanten”

Ramona (30) werkt bij AKO Schiphol, als eerste verkoopmedewerker. Altijd druk, altijd hectisch: de AKO op vliegveld Schiphol is een buitengewone locatie. Ramona werkt er nu 2,5 jaar en heeft het erg naar haar zin in deze dynamische omgeving.

“Ik krijg alle ruimte om mezelf te ontwikkelen”

Desdemona is winkelmanager bij AKO Bijenkorf in Amsterdam. Drie jaar geleden startte Desdemona bij AKO en na een half jaar was ze al opgeklommen tot winkelmanager. Inmiddels is ze ook operationeel verantwoordelijk voor de zeven filialen van AKO in vestigingen van de Bijenkorf én verricht ze ondersteunende werkzaamheden voor de areamanager.
oproepkracht

Petra haar ervaringen als oproepkracht bij AKO

Petra neemt je graag mee in haar ervaringen als oproepkracht bij AKO op Schiphol. De vrijheid en afwisseling zorgt ervoor dat Petra met veel plezier in de winkel staat. Benieuwd geworden? Lees dan gauw verder!

Hoe is het om te werken als eerste verkoop
medewerker?

Mart neemt je mee in zijn ervaringen als eerste verkoopmedewerker bij AKO op NS station Eindhoven. Hij vertelt over de ontwikkelmogelijkheden en de gezellige werksfeer bij AKO.
filiaalmanager

Annemarie vertelt over haar functie als winkelmanager in Utrecht

Annemarie vertelt over haar functie als winkelmanager bij AKO in de Bijenkorf in Utrecht. Ze is gestart in de rol van verkoopmedewerker en is uiteindelijk doorgegroeid tot filiaalmanager.
Job alert

Blijf op de hoogte van interessante AKO vacatures